Skamløst"Spetalen er kynisk, ekkel og snever",
skriker Frederic Hauge (med c). Han som skal redde verden ved å dyrke alger i Sahara. Og gjennom å kjøre Tesla i kollektivfeltet.

Frederic (med c) hevder videre at Spetalen ikke bryr seg en døyt om alle barna som får astma hver gang den kyniske, ekle og snevre Spetalen trykker på gasspedalen i sitt bensindrevne monster.

Frederic (med c) er nemlig fornærmet. Majestetisk fornærmet. Over at noen våger å stille seg kritisk til de påståtte miljøgevinstene elbilene faktisk gir. Og til bruken av våre skattepenger til formålet.

Jeg kjenner ikke Spetalen. La det være sagt.

Så for alt jeg vet kan det hende at han er både kynisk, ekkel og snever. Selv om jeg har mine tvil. Han virker som en smart fyr.

Men jeg vet at han ikke er kynisk, ekkel og snever fordi han stiller seg tvilende til om en reduksjon i Norges oljeforbruk fra 125,000 til 124,000 fat om dagen er det som redder miljøet. Det som stopper global oppvarming. Det som gjør det fornuftig å subsidiere nordmenn til å kjøpe Teslaer? Som ingen annen nasjon i hele verden.

For det kan jo være litt artig å stille seg spørsmålet om det virkelig er vi nordmenn som er så dritsmarte at vi har skjønt greia med elbiler. Mens alle de andre idiotene - i resten av verden - ikke skjønner en dritt. Som vanlig.

Også burde det være mulig for Frederic Hauge å unngå å bruke nedlatende beskrivelser av andre mennesker. Bare fordi de stiller seg kritiske til det han tror på.

Det er skamløst.
Respektløst. Og et par andre ting som ikke egner seg på trykk.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits