Bare tøys!

Er det noen grunn til å tvile på Therese Johaug? I det hele tatt?

Jeg synes ikke det. Ikke i det hele tatt.

Norske langrennsløpere (både kvinner og menn) har vært best i verden. Helt overlegent. I mange år. Uten at noen har blitt avslørt som juksere. Ikke en antydning en gang! Og Gud vet hvor mange dopingtester de har vært i gjennom. Det er ikke få! Såpass vet jeg. Sikkert tusenvis av dopingtester uten at man har funnet noe. Noen verdens ting. Som tyder på juks. Norske langrennsløpere har bevist at de er best i verden. Uten å jukse. Så hvorfor i all verden skulle noen begynne å jukse nå?? Når man i en årrekke har bevist at man er overlegent best fra før. Uten juks. Det gir virkelig ingen mening!

Therese Johaug får sikkert en form for straff fordi hun ikke kikket nøye nok på baksiden av pakningen med krem. For sånn er reglene. Fordi det har vist seg at noen andre jukser litt - for å ha nubbsjans til å følge med de norske langrennsløperne.

Men å gå derfra til å lage konspirasjonsteorier om systematisk doping i norsk langrenn er bare tøys. Spør du meg. Ikke det at noen har gjort det. Spurt meg, altså.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits